Jommekeweekend in Bellewaerde

Naar aanleiding van het nieuwe stripalbum ‘Bollywood in Bellewaerde’ komt de bekende stripfiguur Jommeke langs in het park op zaterdag 23 en zondag 24 juli. Je kunt tijdens dit weekend genieten van leuke activiteiten en een meet & greet met Jommeke. Daarbovenop krijg je de kans om je favoriete Jommekesalbum te laten signeren door de auteurs.

 

Meet & Greet

Tijdens het Jommekesweekend kun je op de foto met Jommeke en de Zingende Aap. De figuren zullen op verschillende plaatsen in het park aanwezig zijn voor een leuke selfie of een handtekening.

 

Activiteiten

Naast de attracties en dieren in Bellewaerde, zijn er tijdens het Jommekesweekend extra activiteiten. Zo kan je deelnemen aan de Jommeke Zoektocht, een signeersessie van de auteurs bijwonen, uitblazen in de knutselhoek of een bezoek brengen aan de boekenstand.

 

Bollywood in Bellewaerde

Jommeke trok ook naar Bellewaerde voor het gloednieuw avontuur ‘Bollywood in Bellewaerde’. Anatool heeft een job gevonden als dierenverzorger in Bellewaerde. Hij is er een paar weken aan de slag als Bollywood in het park neerstrijkt voor de opnames van een nieuw filmproject. Heel Bellewaerde staat in rep en roer, zeker als Abarad Prittanesh, de steracteur, op de eerste draaidag ontvoerd wordt! Jommeke wordt opgetrommeld en gaat samen met zijn vriendjes op zoek naar de acteur. Het kan niet anders dan dat Anatool er iets mee te maken heeft. Het nieuwe stripalbum is te koop in de souvenirshops in het park.

 

Praktisch

Jommekesweekend op 23 juli van 10u tot 22u en op 24 juli van 10u tot 19u. Voordelige Jommekestickets voor slechts €25 in plaats van €32 op www.bellewaerde.be.