De stieren zijn los in Slagharen!

Gisteren is op feestelijke wijze de attractie El Torito heropend in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de voormalige Octopus om te bouwen met een nieuw thema dat in lijn ligt met het Wilde Westen. Tevens is de attractie op het gebied van techniek volledig gereviseerd.
 
Transformatie van vis naar stier
De ronddraaiende attractie de Octopus heeft een complete transformatie ondergaan. Na 43 jaar is er afscheid genomen van de vissen en kunnen de bezoekers vanaf vandaag in een doldwaze stier stappen. Tegelijkertijd is ook de achterwand van de attractie aangepast. Geïnspireerd op het Bryce Canyon National Park is een bergachtig landschap gecreëerd. “Met deze transformatie komen we weer een stap dichterbij het creëren van het Wilde Westen-gevoel”, aldus algemeen directeur Wouter Dekkers.
 
Bedenk een naam voor de stier
Bezoekers konden tijdens een ludieke actie een naam insturen voor één van de twintig stieren. Uit bijna 700 inzendingen zijn de leukste namen uitgekozen, waaronder Buck, Doozer en Brutus. De bedenkers van de namen waren uitgenodigd voor de opening en hebben als eerste een ritje kunnen maken in El Torito. 
 
 
ElTorito1