Beestachtig leuke Dierendagen in Amusementspark Tivoli

In juli en augustus zijn Tivoli’s Dierendagen. Drie weekenden achter elkaar is er beestachtig veel animatie in het park waar je aan kan deelnemen. Daarnaast ligt voor elk kind dat het park bezoekt een leuk dierenmasker klaar.

 

Circus Bartolino en de Dierenbende

Op zaterdag 30 en zondag 31 juli én zaterdag 13 en zondag 14 augustus komt Circus Bartolino naar het park. Circus Bartolino is opgericht door opa Bartolino in de tijd dat wilde dieren in het circus nog heel gewoon waren. Maar wat doe je als je geen echte dieren meer in het circus mag zien?

 

Vogelspin knuffelen tijdens ‘Vooruit met de geit!’

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus komt een echte vogelspin naar het park tijdens de voorstelling ‘Vooruit met de geit’. Popi fantaseert dat alle dieren van het Kinderboerderijboek tot leven komen en dat gebeurt echt! Maar dan plots is er grote paniek…want waar komt dat grote enge beest nou vandaan? Na de show is er een Meet & Greet met een vogelspin.

De hele zomervakantie staat bol van leuke activiteiten. Je kunt prachtig geschminkt worden en uiteraard zijn Tiffi & Toffi ook dagelijks van de partij voor een Meet & Greet. Alle shows en activiteiten zijn bij de entreeprijs van het park inbegrepen.

 

Kijk voor meer informatie en de animatiekalender op www.parktivoli.nl