Testritten begonnen voor vernieuwde Incredible Hulk in Islands of Adventure

[:nl]In september 2015 sloot de achtbaan Incredible Hulk in het Universal park,  Islands of Adventure. De achtbaan zou een grote renovatie ondergaan. Ondertussen werd bijna de volledige track vervangen door een nieuwe en kwamen er ook nieuwe treintjes op. De eerste testritten begonnen enkele dagen geleden.

 

In 1999 opende Islands of Adventure de allereerste gelanceerde achtbaan van de Zwitserse bouwer B&M. Deze achtbaan werd de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Bijna de hele track werd vervangen, er kwamen nieuwe treintjes en ook heel wat theming werd aangepast. Verder kwam er ook een indrukwekkend lichtpakket op en naast de achtbaan.

 

 

De Hulk is een achtbaan van 33,5 meter hoog, 1.127 meter lang en behaalt een topsnelheid van 108 km/u. De nieuwe treintjes werden voorzien van onboard muziek en verlichting en zouden veel comfortabeler zitten dan de oude.

Een precieze openingsdatum werd nog niet bekend gemaakt, enkel dat de achtbaan deze zomer opnieuw toegankelijk is.

 

Foto en filmpje: Midway Mayhem[:en]In september 2015 sloot de achtbaan Incredible Hulk in het Universal park,  Islands of Adventure. De achtbaan zou een grote renovatie ondergaan. Ondertussen werd bijna de volledige track vervangen door een nieuwe en kwamen er ook nieuwe treintjes op. De eerste testritten begonnen enkele dagen geleden.

 

In 1999 opende Islands of Adventure de allereerste gelanceerde achtbaan van de Zwitserse bouwer B&M. Deze achtbaan werd de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Bijna de hele track werd vervangen, er kwamen nieuwe treintjes en ook heel wat theming werd aangepast. Verder kwam er ook een indrukwekkend lichtpakket op en naast de achtbaan.

 

 

De Hulk is een achtbaan van 33,5 meter hoog, 1.127 meter lang en behaalt een topsnelheid van 108 km/u. De nieuwe treintjes werden voorzien van onboard muziek en verlichting en zouden veel comfortabeler zitten dan de oude.

Een precieze openingsdatum werd nog niet bekend gemaakt, enkel dat de achtbaan deze zomer opnieuw toegankelijk is.

 

Foto en filmpje: Midway Mayhem[:]