Tayto Park blijft nieuwe attracties openen

Tayto Park, gelegen in Ierland, is aan een enorme opmars bezig. Het pretpark zette zich al op de kaart met de opening van de houten achtbaan Cú Chulainn, die ontworpen werd door de Gravity Group. Maar daar bleef het niet bij; het park opende vorig jaar heel wat attracties, waaronder een 5D-cinema, een air race, een shot tower, een treinritje en enkele kinderattracties.

 

Nadat het park vorig jaar al enorm investeerde in het aanbod, blijft het niet op zijn lauweren rusten. Ook dit jaar openen meerdere nieuwe attracties. Dit jaar opende het park al een gloednieuwe Rockin’ Tug, een power surge van Zamperla en een reuzenrad.

Vandaag toonde het park alweer een nieuwe attractie op de Facebookpagina, de Endeavour. De Endeavour is de moderne versie van Zamperla van de klassieke Enterprise. Bij de Endeavour zit je op individuele stoeltjes met je benen los.

 

 

Foto’s: Tayto Park