Phantasialand maakt openingsdatum Klugheim bekend

Phantasialand is al maandenlang aan het werken aan het nieuwe themagebied Klugheim. In het gebied staat de familie-achtbaan Raik en de dubbel gelanceerde blikvanger Taron. Rond het hele project bleef heel wat geheimzinnigheid hangen, maar de laatste tijd kwam er meer en meer informatie naar buiten. Maar een openingsdatum bleef het grootste geheim.

 

Phantasialand maakte vandaag via de facebookpagina bekend wanneer het nieuwe gebied Klugheim opent. Aan dit gebied heeft men maandenlang gebouwd. In het gebied vinden we de dubbel gelanceerde achtbaan, Taron, terug, die gebouwd werd door Intamin Amusement Rides. Verder mocht ook Vekoma een achtbaan leveren, Raik. Raik wordt de grootste familie-boomerang-achtbaan ter wereld.

 

 

Klugheim zal de poorten openen op 30 juni 2016. De pers mag al een dagje eerder met de nieuwe zone kennismaken. Tijdens de persopening zal er ook een live feed komen, zodat alle fans kunnen meevolgen.