Angelina Ballerina op Julia’s Verjaardag

Julia de Muis, het vriendinnetje van Jul, viert op zaterdag 11 en zondag 12 juni haar verjaardag in de Julianatoren. Naast de feestelijke verjaardagshows met de vier TV-karakters en mascottes van het Apeldoornse pretpark zelf, komt Angelina Ballerina (bekend van o.a. Z@ppelin en Ketnet) ook optreden. Na de shows is er volop mogelijkheid om met de karakters op de foto te gaan.

Julia’s Verjaardag VIP ontbijt

Tijdens deze twee feestelijke dagen biedt Julianatoren de mogelijkheid om te ontbijten met je favoriete karakters; Mevrouw Suikerspin, Dina, Angelina Ballerina en de jarige Julia. Een extra feestelijk begin van de dag waarbij je smult van diverse heerlijkheden en een cadeautje krijgt.

Shows Om 11:00, 13:00 en 15:00 uur is de verjaardagshow te zien op beide feestelijke dagen. Om 12:00, 14:00 en 16:00 uur is de dansworkshop van Angelina Ballerina. In deze show leren Angelina en haar vriendin Robin de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Beide shows worden gegeven in het nieuwe Jul & Julia theater. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Voor meer informatie over Julia’s verjaardag of het VIP ontbijt kunt u terecht op www.julianatoren.nl.