Opening nieuwe Frozen attractie zorgt voor enorme wachtrij in Disney’s Epcot

De nieuwe attractie’ Frozen Ever After’ komt er ter vervanging van de oude darkride Maelstrom in het Epcot park. Deze attractie is terug te vinden in het Noorse paviljoen. Frozen Ever After bevat in de eerste plaats een darkride, maar er zal ook een meet & greet punt komen met de personages..

 

Deze darkride staat volledig in het teken van de uitermate bekende kaskraker ‘Frozen’. Doorheen de attractie hoor je onder andere het bekendste lied uit de film ‘Let It Go.’  Bij de eerste opening bleek al meteen hoe populair deze attractie wel zal worden. De bezoekers trotseerden een wachtrij van meer dan zes uur om een allereerste ritje te kunnen maken op deze magische attractie.

 

 

Doorheen de attractie zie je verschillende videoprojecties op de schermen, enkele animatronics en poppen waarbij gebruik gemaakt wordt van videoprojecties die er voor zorgen dat de poppen echt tot leven lijken te komen.

De attractie werd ontwikkeld door de Nederlandse Disney imagineer Michel den Dulk, die ook meewerkt aan het “Frozen Land” in Tokyo DisneySea. Michel werkte ook al mee aan hete Ijslandse themagebied van Europa-Park.

 

Bron: Disney