Moeilijke tijden voor het heropende Dreamland

Dreamland Margate heropende vorig jaar na jarenlang gesloten te zijn weer de deuren. Heel wat miljoenen werden geïnvesteerd om het park weer volledig op te knappen. Eén van de duurste restoraties was de houten achtbaan, die volledig opgeknapt diende te worden. Toch lijkt het park nu moeilijkheden te ondervinden om al die schulden af te lossen.

 

De uitbaters van het pretpark Dreamland, gelegen in Margate, Engeland hebben de hulp ingeroepen van een curator om weer winstgevend te worden. De vele restoratiekosten van het park wegen door op het park. Toch zal het park gewoon blijven draaien zoals gewoonlijk, de bezoekers zullen in ieder geval niets ondervinden.

Het park kreeg al 1 miljoen Britse pond toegewezen van de lokale overheid die de grond waarop het park staat bezit. Dit belastinggeld dient als extra investering om het park uit de nood te helpen.

De eigenaar blijft geloven in de toekomst van het park. “We hebben een mooi programma aan evenementen die dit jaar zullen plaatsvinden, ook zal de Hall by The Sea dit jaar nog heropenen.”

Ook enkele nieuwe attracties zullen dit jaar geopend worden in het park waaronder de zweefmolen, Chair-O-Plane.

 

Bron: BBC news