MNM Marathonradio en Bobbejaanland zetten op donderdag 30 juni al feestend de zomervakantie in!

Tot ziens examens, hallo vakantie! MNM en Bobbejaanland kondigen ‘Marathonradio, het rapport’ aan, een grootse en spectaculaire live uitzending op donderdag 30 juni! Het MNM-project dat in juni blokkende studenten een hart onder de riem steekt, pakt die dag uit met fantastische muziek met alle winnaars van MNM Start To DJ. Daarnaast zullen er tussen 17 en 19 uur live optredens zijn van Ian Thomas, Brahim, Laura Tesoro en Regi! Studenten kunnen er ook hun zinnen verzetten in de meer dan 40 attracties die Bobbejaanland rijk is.

 

‘Marathonradio, het rapport’, het slot van de MNM Marathonradio, wordt voor de eerste keer live gepresenteerd vanuit Bobbejaanland door MNM dj’s Tom De Cock, Peter Van de Veire, Sander Gillis en Julie Van den Steen. De populaire MNM dj’s vieren het einde van de examens en het begin van de zomervakantie. Ze willen zoveel mogelijk studenten de kans geven om samen met hen uit de bol te gaan.

“Voor Bobbejaanland is de organisatie van dit event een nieuwe mijlpaal,” zegt Peggy Verelst, commercieel directeur van Bobbejaanland. “Het MNM live programma en de live optredens betekenen voor ons pretpark het startsein voor één van de drukste periodes van het jaar. Het is zowel een toffe afsluiter van de examenperiode als de ideale gelegenheid voor alle bezoekers om al feestend de zomervakantie in te zetten”

Tickets voor de live uitzending ‘Marathonradio, het rapport’ zijn vanaf nu beschikbaar voor 22 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Bobbejaanland. Meer info over ‘Marathonradio, het rapport’ vindt u hier