La Récré des 3 Curés opent Fly Away uit Bobbejaanland

In een interview met ons vertelde Peggy Verelst een tijdje geleden al dat de Fly Away attractie verkocht zou zijn, deze attractie moest plaats maken voor de Forbidden Caves in Bobbejaanland. Het Franse park La Récré des 3 Curés maakte zonet bekend dat dit hun nieuwe attractie is.

 

La Récré des 3 Curés, een Frans parkje gelegen in Milzac, gaf al aan een nieuwe attractie te openen, welke dit zou zijn bleef geheim, tot vanavond. Het parkje kocht de tweedehandsattractie Fly Away over van Bobbejaanland, waar deze moest wijken voor de bouw van de nieuwe attractie uit 2015 Forbidden Caves.

Fly Away is een thrillride die gebouwd werd door Huss Park Attractions. Deze attractie opende in Bobbejaanland in 2003 en werd in 2014 afgebroken. Na een tijdlang opgeslagen te liggen, blijkt deze nu verhuist te zijn naar het Franse park.

Het is niet de eerste attractie die uit Bobbejaanland verhuisde naar dit park. Ook de waterattractie Bobby Drop en de Mambo verhuisden enkele jaren geleden naar La Récré des 3 Curés.