De zomer van Holiday Park

45 jaar Holiday Park

Ook voor Holiday Park is 2016 een jaar vol feest en nieuwigheden. Het park viert dit jaar zijn 45ste verjaardag en dat wordt elke openingsdag op feestelijke wijze gevierd. Zo worden de bezoekers dagelijks getrakteerd op een spetterende verjaardagsshow voor jong en oud met onder andere Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi! Maar dat is nog niet alles. Gedurende het hele feestjaar kunnen bezoekers dagelijks genieten van een spectaculaire waterskishow met de befaamde parkmascotte Holly in de hoofdrol. Als kers op de verjaardagstaart staat er tenslotte nog een dagelijkse parade met de populaire Studio 100-figuren op het programma.

 

Nieuwe themazone Airshow ’71

Met de start van het nieuwe pretparkseizoen werd ook de gloednieuwe themazone Airshow ’71 geïntroduceerd. Deze is opgebouwd rond de spectaculaire vliegattractie Sky Fly, die eind vorig jaar opende. Daarnaast maakt ook de Balloon Race deel uit van Airshow ’71. Deze werd omwille van de komst van de zone in een gloednieuw kleedje gestoken.

Naast deze twee reeds bestaande attracties, krijgt de nieuwe themazone er deze zomer nog twee extra attracties bij: de Red Baron, die eind juni open gaat, en de Wellenflug, waarvan men vanaf eind juli kan genieten. Tenslotte kan je in de themazone ook terecht in het nieuwe horecapunt ‘Ikarus Snacks’ én in de gethematiseerde winkel ‘Airshop ‘71’.

 

Shows & Evenementen

 

Verjaardagsshow met Maya, Wickie en Heidi

ELKE  OPENINGSDAG

Holiday Park viert zijn verjaardag met een onvergetelijke verjaardag show waarin Maya, Wickie, Heidi en al hun vrienden de hoofdrol spelen. Deze nieuwe, originele show garandeert plezier voor alle leeftijden.

 

Waterski-Stuntshow

ELKE  OPENINGSDAG

Een professionele waterskishow met actie, comedy en spectaculaire stunts, ter ere van de 45e verjaardag van het park!

 

Sunshine Live Park Party

9 JULI

Samen met de radiozender ‘Sunshine Live’ wordt dit een te gek feestje in Holiday Park. Dit evenement zal live uitgezonden worden in de ‘Sunshine Live’ studio.

 

Avondnocturne: Viva Brazil Summernights

23 JULI & 13 AUGUSTUS

Op de Viva Brazil Summernights kunnen bezoekers zich even in Zuid-Amerika wanen: de magische sfeer, opzwepende Braziliaanse Shows en tropische openingstijden halen het carnavalsfeest van Rio naar Duitsland! Daarnaast wordt er genoten van indrukwekkende live-acts, opzwepende beats en een groot vuurwerk.

 

Avondnocturne: American Summernights

30 JULI & 27 AUGUSTUS

Maak kennis met de ‘Amerikaanse manier van leven’ in Holiday Park. Het park wordt volledig ondergedompeld in de Amerikaanse cultuur met Coole cheerleaders, lekkere suikerspinnen, chicken-wings en imposante burgers. Daarbovenop zijn er enkele spectaculaire shows in het Amerikaans thema.

 

Avondnocturne: Circus Summernight

6 & 20 AUGUSTUS

Het circus komt eraan! Goochelaars, clowns en jongleurs brengen een avond vol verrassingen en laten de bezoekers betoveren door vele trucjes, dolle fratsen van de clowns en een gloeiend hete show van de vuurspuwer! Een verbazingwekkende illusieshow en een prachtig vuurwerk maken de dag compleet.