Apex Parks Group koopt opnieuw een Amerikaans park

De Apex Parks Group is een groep die in 2014 opgericht werd. Deze Amerikaanse groep is enorm snel aan het groeien. De groep heeft voornamelijk kleinere parken in haar bezit. Vorig jaar nog kocht de groep het park indiana Beach op, dit jaar voegt men Martin’s Fantasy Island toe.

 

Martin’s Fantasy Island werd onlangs opgekocht door de Apex Parks Group. Het park is gelegen in de buurt van de Niagara watervallen. Martin’s Fantasy Island werd geopend in 1961 en kende doorheen de geschiedenis al meerdere eigenaren en ging zelfs al een keer failliet. De laatste eigenaar had het park 22 jaar in handen en vertelde het met een gerust hart verkocht te hebben aan de Apex Parks Group.

Martin’s Fantasy Island heeft een 25-tal attracties waaronder de houten achtbaan Silver Comet, gebouwd door Custom Coasters International en opgenomen in de top honderd beste houten achtbanen.

De Apex Group telt nu 14 pretparken en 2 waterparken. De groep staat om bekend bereid te zijn om te investeren in hun nieuwe aanwinsten, zo kreeg Indiana Beach al nieuwe attracties en werd het park opgeknapt.

 

Bron en foto: Apex Parks Group