Volledige details onthuld voor de nieuwe Hulk achtbaan in Universal Orlando

Universal Orlando heeft de laatste maanden de achtbaan Incredible Hulk Coaster volledig afgebroken en zo goed als volledig vervangen. Men kondigde het verregaande onderhoud aan met de belofte een volledig nieuwe beleving aan de baan te geven.

 

 

 

De laatste maanden werd praktisch alles vervangen aan de Incredible Hulk Coaster. De attractie zal een volledig nieuwe ervaring worden, er is maar een ding dat je aan de oude zal herinneren en dat is de typische lay-out.  Van wachtrij tot de treintjes alles kreeg een nieuwe look en beleving, eens je de wachtrij betreedt zal je het gevoel hebben in de voetsporen van Dr. Bruce Banner te stappen.

 

© Universal
© Universal

 

Nieuwe entrée

Vanaf het moment je naar deze achtbaan loopt zal je de enorme veranderingen merken die deze achtbaan onderging. Wanneer je de wachtrij in loopt, zal je onder een gigantisch Hulk beeld wandelen. De Hulk houdt met zijn brute kracht twee stukken track omhoog, deze zijn de enige overgebleven trackdelen van de oude Hulk achtbaan.

 

© Universal
© Universal

 

Nieuwe verhaallijn

General Thaddeus Ross zoekt vrijwilligers voor een nieuw experiment. De enige waarschuwing die je krijgt is dat je bloot zal gesteld worden aan een hoge dosis gamma stralen tijdens een proces dat de naam Hulk-a-fication kreeg. Dit is een proces dat het potentieel heeft je volledige leven te veranderen. Dr Bruce Banner voerde dit als eerste uit.

Het resultaat van dit proces is dat de proefpersonen een enorme kracht en energie zullen hebben. Word jij de volgende super soldaat… Of iets totaal anders?

 

© Universal
© Universal

 

Volledig nieuwe wachtrij

Jouw verhaal begint wanneer je het gebouw binnen wandelt, dit gebouw is ontworpen als een ultramodern militair onderzoekscentrum, General Ross zwaait hier de plak.

Binnen in het gebouw voert General vreemde, bio radiologische experimenten uit. Je wandelt voorbij laboratoriums vol moderne uitrusting, gebruikt door het team van Ross om zijn mysterieuze testen uit te voeren.

Vervolgens kom je in de Gamma Core, een intense energiebron die pulserende golven uit stuurt om General Ross zijn experiment te voeden. Een dik glazen paneel zou je moeten beschermen tegen de directe straling…

Je vervolgt je weg en ziet hoe je voorgangers het Hulk-a-fication proces ondergaan hebben.

 

© Universal
© Universal

 

Uiteindelijk zal je gedwongen worden het laadplatform te betreden, waar elektrische vonken rond vliegen, wanneer de gamma versneller geladen wordt om je superkracht te geven.

 

© Universal
© Universal

 

Nieuwe treinen

Op het laadplatform neem je plaats in een volledig nieuwe trein. De trein is veel gestroomlijnder en moderner als de oude. De trein bevat een onboard geluidssysteem. Uit de luidsprekers weerklinkt een volledig nieuw ontwikkelde soundtrack, gecreëerd door Patrick Stump, de zanger van de Amerikaanse rockband Fall Out Boy.

Voor je het weet wordt je een volledig nieuwe lanceertunnel in geschoten, vol geweldige effecten, eens gelanceerd vlieg je dankzij je superkracht over het Marvel Super Hero Island.

 

Bron en foto’s: Universal