Unieke Beauty and the Beast attractie voor het Tokio Disney Resort

Het Tokyo Disney Resort kondigde onlangs grote veranderingen aan voor het park alsook de komst van nieuwe attracties. Deze plannen moeten gerealiseerd worden tegen 2020. De belangrijkste aankondiging is de komst van een Beauty and the Beast attractie.

 

Beauty and the Beast

Bij deze darkride zullen de bezoekers plaatsnemen in kopjes die je meenemen voor een reis doorheen het betoverde kasteel, op de muziek uit de film. Je ziet hoe Belle het hart verovert van het beest. Uiteindelijk weten ze de vloek die het kasteel in haar macht heeft te verbreken.

Verder zal het park een volledig nieuw theater bouwen waar live entertainment zal komen. Het theater moet plaats bieden aan 1500 personen.

In het Tomorrowland gebied komt een Big Hero 6 attractie. Deze attractie staat in het teken van de film Big Hero 6. De robot Baymax zal de bezoekers uitnodigen voor een ritje op een zogenaamde whip ride, waarbij je tijdens de rit alle richtingen op wordt gestuurd.

Naast de attractie zal ook een nieuwe shop komen in een buitenaards thema en een popcorn verkooppunt.

Het park zal ook een meeting plek krijgen in Toontown, waar de gasten Minnie Mouse ontmoeten.

 

Toyko DisneySea

Toyko DisneySea krijgt in 2019 een eigen versie van de Soarin’ attractie die je ook vind in Walt Disney World en Disney California Adventure. Deze attractie zal gelegen zijn in het Mediterranen Harbor gebied.

Ook Shanghai Disneyland kreeg deze attractie, dit park opent binnenkort de deuren.

 

Bron: thrillgeek

Foto’s: Disney