Toverland daagt Stuk TV uit

Vorige week kreeg Toverland de heren van StukTv over de vloer. Al hadden die niet netjes betaald, maar verwierven zichzelf toegang door in te breken in het park. Vanuit Toverland werd niet meteen gereageerd op het voorval, tot vandaag. Het park daagt de heren op haar beurt opnieuw uit op een ludieke manier.

 

 

De heren van StukTV zijn een waar fenomeen op YouTube geworden, telkens weer gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Vorige week kregen ze de uitdaging om een pocket bike race te houden in een pretpark. Ze kozen ditmaal voor Toverland, waar ze binnen glipten door onder een hek door te kruipen.

 

 

Het park daagt nu op haar beurt de heren uit. Tessa Maessen, manager entertainment daagt de heren uit om zes uur lang deel te nemen aan de Troy Challenge die gehouden wordt op 4 en 5 juni. Verder liet Stuk TV een pocket bike achter, deze wordt nu geveild voor het goede doel dat het park ook steunt met de challenge, Stichting Heppie. Geïnteresseerden kunnen hierop bieden via Marktplaats.nl.

 

 

Of er in wordt gegaan op de uitdaging is momenteel afwachten geblazen, Toverland reageert alvast op een zeer ludieke manier.