Six Flags Dubai krijgt Power Splash

Enkele weken geleden kon u bij ons al lezen dat er dit jaar nog in Dubai een Six Flags park zal openen. Nu is er voor het eerst een visual verschenen waarop we alle attracties kunnen zien. Onder de attracties herkennen we duidelijk een kloon van Pulsar, die dit jaar opent in Walibi Belgium.

 

Wat meteen opvalt, is dat er een Power Splash op de visual staat. Dit is dezelfde attractie als Pulsar in Walibi Belgium. Pulsar is een gelanceerde achtbaan die eindigt met een splash. De attractie wordt gebouwd door Mack Rides en zal openen op 4 juni. Het wordt de eerste gelanceerde waterachtbaan ter wereld.

Maar dat is niet alles, in totaal zullen er 27 attracties verschijnen. Op de concept arts zien we 5 achtbanen staan. Waaronder een 4D Free Spin achtbaan van S&S Worldwide en een RCM achtbaan met looping. Ook een kinderachtbaan en een soort megacoaster staan op de concept arts.

De toegang tot het park zal via een prachtige promenade zijn, deze promenade zal omcirkeld zijn door de topachtbaan van het park. Verder zien we ook een reuzenrad, draaimolen, starflyer en waterattractie.

 

Bron: Business wire

Foto : Six Flags