Pairi Daiza werd benoemd tot beste dierentuin en mooiste park van de BeNeLux

Pairi Daiza deelt met veel trots de resultaten van de 6de editie van de Diamond ThemePark Awards. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking, ware Oscars voor de sector, worden dierentuinen en pretparken uit België en Nederland bekroond. Een experten jury en het grote publiek (45.000 mensen stemden mee) deelden volgende 6 prijzen, 2 meer dan in 2015, uit aan Pairi Daiza :

 

  • Beste zoo 2016 (België & Nederland)
  • Mooiste park 2016 (België & Nederland)
  • Mooiste dierenverblijf voor de Tijgertempel 2016 (België & Nederland)
  • Beste show voor de Roofvogelshow 2016 (België & Nederland)
  • Beste horeca (België)
  • E-awards (België)

 

«  Het is een eer om deze awards te mogen ontvangen in naam van alle medewerkers wiens werk hiermee wordt bekroond », vertelt Eric Domb vanop de prijsuitreiking in Walibi Holland, « zowel onze architecten, dierenverzorgers, horecamedewerkers als ons communicatieafdeling worden vandaag onder meer in de bloemetjes gezet. Dit is voor ons een extra aanmoediging om aan onze bezoekers een nog mooiere reis aan te bieden. »

 

Hier vind u de volledige lijst met winnaars.