Oriental Heritage Park Ningbo opende de deuren met een mooi aanbod

Het Oriental Heritage Park in Ningbo opende vorige maand de deuren in China. Het park is een onderdeel van de Fantawild Group die momenteel 22 parken in haar bezit heeft, waarvan er drie dit jaar openen. In 2015 opende de groep ook al 6 parken. Een sterke speler dus.

 

Het park staat bol van de thematisering,  dat kan je aan meerdere attracties zien. Zo is er bijvoorbeeld de 4D-attractie Tale Of Nuwa, een interactieve beleving die je meeneemt van de Middeleeuwen tot de Wereldoorlogen.

Het park biedt een mooie blik op historische belevenissen en mythische Chinese figuren. Deze verhalen komen telkens tot leven in interactieve attracties, van darkrides tot cinema’s.

Maar wat is een park zonder achtbanen? Oriental Heritage Park Ningbo telt er drie. De eerste is Stress Express, een Boomerang achtbaan. Deze achtbaan werd gebouwd door Vekoma.

Dit park kreeg ook een houten achtbaan, die ontworpen werd door de Gravity Group. Deze achtbaan bevat een corckscrew inversie en werd gebouwd door Martin & Vlemminckx. Jungle Trailblazer neemt je mee voor een rit van 995 meter die aan 89km/u verloopt.

Night Rescue is dan weer een indoor achtbaan. Deze werd gebouwd door de Chinese bouwer Golden Horse en neemt je mee op een nachtelijke rit doorheen de jungle.

Naast alle grote attracties en achtbanen is er ook plaats voor een indrukwekkende waterattractie en de nodige familiale attracties.

 

Bron: Oriental Heritage Park, VH Coasters