Eerste onride TRON Lightcycle Power Run Disneyland Shanghai

In het gloednieuwe Disney resort te Shanghai konden de eerste bezoekers kennis maken met het park tijdens enkele soft openingen. De officiële opening staat gepland voor 16 juni 2016, maar enkel gelukkigen konden nu al het park verkennen. Ondertussen verscheen de eerste onride beelden van de nieuwe achtbaan TRON Lightcycle Power Run.

 

Het aftellen voor de Disney fans is begonnen, over enkele weken opent het gloednieuwe Disneyland Shanghai Resort de deuren. De laatste dagen konden al heel wat gelukkigen het park verkennen tijdens zogenaamde soft openingen.

 

 

Dankzij deze soft openingen dook ook de eerste onride video op van de achtbaan TRON Lightcycle Power Run. Bij deze achtbaan neemt men plaats op een motorfiets. De rit begint met een lancering aan 100 km/h en verloopt zowel indoor als outdoor. De hele attractie werd gebaseerd op de film Tron.

Tron is een Amerikaanse Science Fiction film die uitkwam in 1982. In eerste instantie had de film niet echt veel succes, maar kende een groeiende populariteit door de vele videogames die op de film gebaseerd werden. De film is een productie van Walt Disney Pictures. De hoofdrol werd vertolkt door Jeff Bridges. In 2010 kwam er een vervolg uit op de eerste film, ook ditmaal kreeg Jeff Bridges de hoofdrol.