Brand legt restaurant in Djurs Sommerland in de as

In Djurs Sommerland, gelegen te Denemarken ging afgelopen weekend een restaurant in vlammen op. De brand vond plaats op een zaterdagavond na sluitingstijd, waardoor niemand gevaar liep. Het Chick N’ Burger restaurant brandde volledig uit, maar de rest van het park kon gespaard blijven.


Onlangs werd het Deense park Djurs Sommerland opgeschrikt door een hevige brand die ontstond in de keuken van het Chick N’ Burger restaurant. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en konden voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de nabij gelegen gebouwen.

 

De directeur van het park liet weten aan een lokale krant dat de oorzaak van de brand voorlopig nog niet bekend is, het onderzoek is lopende. Men zal dit jaar het restaurant niet meer kunnen vervangen, maar de locatie zal na afloop van het onderzoek wel leeg gemaakt worden, volgend jaar hoopt men op dezelfde plek een nieuw restaurant te openen.

 

Maar er is ook positief nieuws te melden. 

De nieuwe attractie Søulken, een polyp van de Duitse bouwer Gerstlauer is klaar voor de opening.

 

 

Ook aan de bouw van de nieuwe attractie van 2017 zal men weldra beginnen, veel wil men hierover nog niet vertellen, enkel dat de prijs hiervan op €20 miljoen ligt.

 

Bron: amtsavisen

Foto: Djurs Sommerland