Uniek festival in Bellewaerde

Bellewaerde heeft op zich al een heel uniek kader met zijn mix van attracties, dieren en overweldigende natuur.  Dit kader wordt zowaar nog unieker wanneer er een heus muziekevenement bijkomt. Op 30 juni 2016 organiseert het park het After School Festival, een gloednieuw muziekevenement voor jongeren en iedereen die zich jong voelt.  Tijdens deze exclusieve avondopening worden over het volledige park zes podia geïnstalleerd met verschillende dj-sets en special effects. Zo kan de start van de zomervakantie al feestend worden ingezet in Bellewaerde.

 

Uniek muziekevenement

Bellewaerde heeft op zich al een heel uniek kader met zijn mix van attracties, dieren en overweldigende natuur.  Dit kader wordt zowaar nog unieker wanneer er een heus muziekevenement bijkomt. De combinatie van de muziek, de attracties, de unieke decors en de feestende bezoekers maakt van het geheel een “bellewaerdebeleving” om nooit te vergeten.

 

Zes podia met DJ-sets

Tijdens het After School Festival kunnen bezoekers genieten van verschillende muziekstijlen op zes podia verdeeld over het park.  Zo zal er in het waterbassin van de attractie Niagara een podium gebouwd worden, waarop de DJ’s hun set draaien terwijl de attractie in werking is.  Aan de ingang van het park kunnen bezoekers kennismaken met de ‘Local heroes’, DJ’s van in de regio die via een dj-contest online werden geselecteerd door het publiek zelf.

Bellewaerde werkt voor dit evenement samen met enkele lokale organisaties en partners. Babafest uit Ieper neemt de volledige line-up voor de Animals Stage voor hun rekening.  Café 56 uit Kortrijk brengt sfeer en ambiance in de Coyoté Saloon 56 in de far west zone van het park.  Op de Top Radio Mexican Mainstage zorgen de dj’s van TOP Radio voor een heuse festivalsfeer in een unieke setting.

Volgende dj’s tekenen present op het After School Festival: DJ Wout, Lowriderz, Laurent Wery, Outlander, Jan Vervloet, DJ Neon, Bestien, X-Tof, The Crunchers, DJ Mexim, Itraxx vs Pedro,… Komende weken wordt deze lijst nog verder aangevuld.

 

Beperkt aantal plaatsen

Om iedereen de unieke beleving van het After School Festival te laten ervaren, zijn de plaatsen beperkt.  Snel beslissen is de boodschap, want op = op.

 

Er zijn verschillende ticketformules:

Early bird ticket: 22,50 euro (verkrijgbaar tussen 30/03 en 30/4, geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)

Early bird combi ticket: 50 euro (verkrijgbaar tussen 30/03 en 30/4, geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

Festival ticket: 25 euro (verkrijgbaar vanaf 1/5, geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)

Combi ticket: 55 euro (verkrijgbaar vanaf 1/5, geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

 

Tickets voor dit evenement zijn enkel online te verkrijgen op www.afterschoolfestival.be.

 

Abonnementshouders die het After School Festival willen bijwonen, kunnen zich vanaf 1 mei gratis registeren op www.afterschoolfestival.be.  Deze registratie is verplicht om het evenement te kunnen bijwonen.

 

AfterSchoolFestival_NL