Testritten begonnen voor Pulsar in Walibi Belgium

De unieke wereldpremière van Pulsar in Walibi Belgium komt naderbij. Het park opent dit jaar een Splash Coaster, een attractie die gebouwd werd door Mack Rides. Het is voor Mack de eerste keer dat men zich aan dit type waagt. Vandaag zagen we voor het eerste het treintje in beweging komen.

 

Vandaag konden onze Franstalige collega’s de eerste testritten van Pulsar vastleggen. We zien het treintje meermaals gelanceerd worden. De snelheid lijkt er nog niet helemaal in te zitten, maar dat is normaal. Die snelheid wordt stelselmatig opgedreven, tot men de lancering perfect heeft afgesteld.

 

 

De opening van de attractie is gepland voor 4 juni 2016. Het is mogelijk dat er in mei al softopeningen zullen plaatsvinden, eens de testperiode voorbij is.

Meer bouwupdates vind u hier.

 

Filmpje: ParkFan Explorer