Plop trakteert De Patine in Zonnebeke op verrassingsontbijt

Onlangs werd bekend gemaakt dat de straat waar de meeste Plopsa-abonnees wonen De Patine in Zonnebeke is. De inwoners werden gewekt met een lekker verrassingsontbijt en feestelijke Plopsa-muziek.

 

Voorbije week telde Plopsa via haar Facebookpagina af naar de straat met het meeste Plopsa-abonnees. Deze ochtend werd de winnende straat bekend gemaakt onder begeleiding van een vrolijke stoet. Om 8u30 marcheerden Plop en Maya de Bij samen met limousine, een Plopsa-paradewagen, burgemeester Dirk Sioen en schepen Ingrid Vandepitte De Patine te Zonnebeke binnen.

Nieuwsgierige kinderen, mama’s en papa’s keken door de ramen en stonden in pyjama op de stoep. Ze trokken snel hun kleren aan om de parade te vervoegen, waarna ze getrakteerd werden op muziek en een overheerlijk Panos- en Friesland Campina–ontbijt. De croissants, chocoladekoeken, muffins, fruitsap en chocolademelk vielen bij jong en oud in de smaak. “De Patine is een bloeiende wijk waar veel jonge gezinnen wonen.”, zegt burgemeester Dirk Sioen. “Fijn dat Plopsa al deze mensen samenbrengt door middel van dit gezellige gebeuren. Een enorm leuk initiatief!”, voegt hij eraan toe.

Een Plopsa-abonnement is populair door de onbeperkte toegang tot vijf Plopsa-parken en tal van andere voordelen. “Momenteel hebben we meer dan 90.000 abonnees. Het is ons trouwste publiek en we zetten hen dan ook graag in de bloemetjes! Met deze ludieke actie willen we onze abonnees de aandacht geven die ze verdienen.” zegt CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof.

Later dit jaar organiseert Plopsa ook nog de ‘Nacht van de Abonnees’. Deze spectaculaire avondopening vindt plaats op 9 juli in Plopsaland De Panne en is exclusief toegankelijk voor abonneehouders.

Voor een overzicht van alle voordelen waarvan Plopsa-abonnees genieten, kijk op www.plopsafuncard.be .