Pinokkio komt tot leven middels een prachtig prentenboek‏

Eind mei brengen de Efteling en Van Goor Pinokkio tot leven! Op 23 mei verschijnt namelijk het prachtige prentenboek Pinokkio, de ondeugende pop.

 

Pinokkio, de ondeugende pop

3D-cover PinokkioWie kent Pinokkio niet? De ondeugende houten pop met zijn wonderlijke neus weet jong en oud te betoveren. De hoogste tijd om dit (van origine Italiaanse) sprookje naast een plek in het Efteling Sprookjesbos en een sprookjesmusical ook een eigen prentenboek te geven.

 In het prachtig uitgevoerde boek komt het sprookje van Pinokkio tot leven dankzij de sfeervolle en levendige tekeningen van illustrator Alessio Castellani van de Efteling. Een van de mooie spreads valt te bewonderen in de bijlage. De rug van rood linnen maakt het geheel af. Een ideaal (cadeau)boek voor alle leeftijden.

 

Titel: Pinokkio, de ondeugende pop

Tekstbewerking: Efteling en Iris Boter

Illustraties: Efteling, Alessio Castellani

Uitvoering: gebonden met linnen rug

Formaat: 26,5 x 26,5 centimeter

Isbn: 978 90 00 35044 5

Prijs: € 13,99

Pagina’s: 32