Grootste uitbreiding voor Legoland Florida ooit

Legoland Florida maakte heel wat nieuwigheden bekend voor het park en resort, van nieuwe accommodaties tot een volledig nieuwe zone. Dit wordt voor het park de grootste uitbreiding die ze in hun 4-jarig bestaan kregen.

 

Legoland Beach Retreat – opening 2017

In dit vakantieresort zal aan Lake Dexter kunnen logeren, vlakbij het Themapark. Op het meer kan je surfen en ook het resort zal voor veel fun zorgen. Het bungalowpark zal 83 duplex gebouwen krijgen die  goed zijn voor 166 slaapplaatsen. In elke unit kunnen tot vijf personen logeren. De blikvanger wordt een grote vuurtoren, volledig in Lego thema.

In het resort komt ook een zandspeelplaats, een buffetrestaurant en er is transport voorzien naar het themapark.

LEGOLANDBeachRetreat_postcard-768x528

 

Lego Ninjago World – opening begin 2017

Dit totaal nieuwe themagebied zal in het teken staan van de populaire TV serie Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu. Het gebied zal een grote attractie krijgen waar je ondergedompeld wordt in de leefwereld van de krijgers.

In Lego Ninjago The Ride neemt men met vier plaats in een voertuig en zal men zelf vuurballen, bliksemschichten en schokgolven kunnen afvuren met je handen, dankzij de technologie ontwikkeld door Triotech. Het doel van de attractie is een opleiding te volgen in een dojo en nadien de schurk uit te schakelen.

NINJAGOTheRide_postcard-768x528

Creative Cove kreeg Build-A-Boat – attractie net geopend

En leuke kleine uitbreiding kreeg het Legoland waterpark met een gloednieuwe attractie. Bij Build-A-Boat kunnen de kleinsten zelf een watercraft bouwen en laten racen. Verder kreeg het waterpark een Duplo speelzone waar de kleinsten heel wat activiteiten kunnen doen. Verder kwam er extra horeca, meer zitplaatsen en gratis Wifi doorheen het hele water park.

SARASOTA, FL - March 11, 2016 -- LEGOLAND Florida Resort opens Build-a-Boat In the Water Park.  (PHOTO / CHIP LITHERLAND)

 

 “Lego Nexo Knights™ 4D: The Book of Creativity” – opening einde mei 2016

Volledig in teken van het futuristische Kingdom of Knighton kunnen vijf krijgers de strijd aangaan tegen de slechte Jestro en zijn hulpje. The Book of Monsters wordt de hoofdprijs, die je moet zien te bemachtigen. Een boek dat de eigenaar magische krachten geeft. Deze ervaring zal ongeveer 12 minuten duren en werd geïnspireerd op de nieuwe Lego reeks en TV serie.

NEXO_KNIGHTS_logo-768x576