Efteling Kids Radio start wedstrijd op zoek naar nieuwe kinder-DJ

Het grootste landelijke kinderradiostation van Nederland, Efteling Kids Radio, gaat op zoek naar een echte kinder-DJ. Vanaf vandaag kunnen kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen meedoen met deze bijzondere wedstrijd op zoek naar een jonge radio-DJ. De kinderzender gaat vanaf 29 april samen met een professionele jury op zoek naar kids die veel van muziek weten, een goede radiostem hebben en het leuk vinden om achter de knoppen in een radiostudio plaats te nemen.

 

DJ wedstrijd

De DJ wedstrijd is vanaf 29 april gedurende vier weken elke vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur live te volgen op Efteling Kids Radio. Verschillende rondes met thuisopdrachten in de vorm van ‘Radio Challenges’ zijn onderdeel van de wedstrijd. Op 28 mei is de grote finale in de Efteling en wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar van de DJ Wedstrijd krijgt onder andere zijn of haar eigen eenmalige radioshow op Efteling Kids Radio en mag helemaal zelf de inhoud bepalen.

DJ-wedstrijd

 

Aanmelden
De DJ wedstrijd is speciaal bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Geïnteresseerde radiopresentatoren in de dop melden zich vóór 6 mei aan door een audiofragment te sturen naar de Efteling Kids Radio app (gratis te downloaden) of in te zenden via radio@efteling.com.

Meer informatie over de wedstrijd en de aanmeldingsprocedure is te vinden op efteling.com/djwedstrijd

 

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation dat zich speciaal richt op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar en is te beluisteren via de kabel, DAB+, op internet of de app. De muziek op Efteling Kids Radio is een mix van actuele (kinder)hits, sprookjes, Efteling-muziek en items zoals interviews uit de sprookjesachtige Wereld van de Efteling. Meer informatie op: efteling.com/radio