Eerste testritten voor The Joker in Six Flags Great Adventure

De achtbaan die nog voor ze opende al van naam veranderde in Six Flags Great Adventure is begonnen aan haar eerste testritten.

 

Deze achtbaan is misschien compact maar heeft heel wat thrill te bieden. Na een optakeling van 40 meter op de verticale lifthill, zal deze ‘free fly’ achtbaan voor onrust zorgen. De passagiers gaan minstens 6 maal ondersteboven tijdens hun gewichtloze rit. Thrillseekers zullen sensationele minuten beleven wanneer ze duiken en draaien. Ze gaan van niveau naar niveau via onverwachte drops. De zitjes zijn zo ontworpen dat de passagiers de track niet zien, niet boven of onder hen, wat zorgt voor enkele verrassingseffecten. Ze zijn enkel omgeven door de lucht, de grond onder hen en het meer dat vlakbij ligt.

De achtbaan kreeg initieel de naam Total Mayhem. Het is voor fabrikant S&S de tweede achtbaan die men van dit type bouwde, de eerste opende in 2015 in Six Flags Fiesta Texas als Batman: The Ride.