Plopsa wil wereldrecord paaseieren rapen verbreken

1 miljoen paaseitjes verdeeld over Belgische Plopsa-parken

 

De paasvakantie wordt feestelijk ingezet in de Plopsa-parken! Op Paaszondag en –maandag worden maar liefst 1 miljoen paaseitjes verspreid over Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Op deze manier wil Plopsa het Wereldrecord Paaseieren rapen verbreken.  “We staan dus voor een grote uitdaging en roepen alle Plopsa-fans op om hun steentje bij te dragen aan de grootste paaseierenraap ter wereld.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, opgetogen.  “Maar bovenal willen we in samenwerking met het Belgische chocolademerk Jacques van Pasen een onvergetelijk feest maken: een combinatie van vele topattracties en de zoektocht naar heerlijke chocolade eitjes. Een mooie start van de paasvakantie!”

Behalve de Paaseierenraap, staat er in de parken nog heel wat leuks op het programma. Zo worden in Plopsaland De Panne op 27 & 28 maart en 2, 3, 9 en 10 april alle bezoekers getrakteerd op een knotsgekke liveshow van de echte Kabouter Plop in het Plopsa Theater. De overige dagen verblijdt Maya de Bij hen met een kleurrijke show vol lenteplezier. In Plopsa Indoor Hasselt maakt Klus zijn opwachting met een dagelijkse liveshow van 26 t.e.m. 10 april.

 Voor een overzicht van de evenementen en openingsuren, neem een kijkje op www.plopsa.be.

Opgelet:

Plopsaland De Panne is reeds uitverkocht op 26 maart en Plopsa Indoor Hasselt op 9 april

Openparkdagen voor Leerkrachten:

Van 26 maart t/m 10 april genieten leraren op vertoon van hun Lerarenkaart gratis toegang tot alle Belgische Plopsa-parken! Meer info & tickets : www.plopsaschools.be.