Nieuwe Star Wars shows voor Disney’s Hollywood Studios

In Disney is men volop bezig met de bouw van een nieuw Star Wars gebied. De opening hiervan is  niet voor meteen, maar in Disney’s Hollywood Studios zal je niet om Star Wars heen kunnen deze zomer.

 

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Vanaf 4 april kan men kennis maken met de nieuwe show Star Wars A Galaxy Far, Far Away.  Deze show zal plaatsvinden op het hoofdpodium van het park. Men zal in deze show iconische scenes uit de films tonen, met oa Kylo Ren, Chewbacca, Darth Vader en Darth Maul.

 

Star Wars: A Galactic Spectacular

Deze nieuwe avondshow zal een moderne versie worden van de huidige vuurwerkshow. De show zal vuurwerk, pyrotechnische effecten, speciale effecten en video projecties combineren. Door projecties op de omliggende gebouwen zal je dingen ontdekken als Battle Droids, de Death Star en andere Star Wars geïnspireerde plekken. Door spots en vuur zal men gigantische lichtsabels creëren in de lucht. Dit zal de meest indrukwekkende vuurwerkshow uit de geschiedenis van het park worden.

 

Bron en foto: Disney