In 2016 trekt Bellewaerde de kaart van de evenementen

Seizoen 2016 wordt een jaar vol evenementen voor Bellewaerde.  Zo is er tijdens de eerste drie weken van het nieuwe seizoen reeds een heuse Leonidas paaseierenzoektocht in het park.  In april komen de favoriete figuren van Nickelodeon langs.  Eind juni is er een muziekfestival voor jongeren en op 23 & 24 juli kunnen de bezoekers Jommeke en zijn vrienden ontmoeten.  Daarnaast zijn er nog de klassiekers zoals de zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal.

 

Leonidas Paaseierenzoektocht

Tijdens de paasvakantie (van 26 maart tot en met 17 april) kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar dagelijks deelnemen aan de Leonidas Paaseierenzoektocht in Bellewaerde.  Tussen 14u en 16u kunnen de kinderen zoeken naar de paaseitjes. Na hun zoektocht worden ze beloond met een heerlijk zakje chocolade-eitjes.

 

Nickelodeon Fandagen

Op zaterdag 23 en zondag 24 april komen de televisiehelden van Nickelodeon langs in Bellewaerde.  Tijdens de Nickelodeon Fandagen kunnen de bezoekers op de foto met hun favoriete figuren zoals Dora, de Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob en de lieve hondjes van Paw Patrol.

 

After School Festival

In navolging op de succesvolle jongerenavonden tijdens Halloween komt er dit jaar een zomereditie op 30 juni.  Tijdens dit muziekfestival zullen er op 6 verschillende podia in het park dj’s aan het werk zijn en is er tal van extra animatie voorzien om de zomervakantie met een goed gevoel in te zetten.  Meer informatie volgt zeer snel.

 

Jommeke in Bellewaerde

Dit jaar bezoekt ook Jommeke met zijn vrienden Bellewaerde.  Zo zal hij niet alleen in een nieuw stripalbum een spannend avontuur beleven in het park, hij komt ook nog eens in levende lijve langs tijdens het Jommeke weekend op zaterdag 23 en 24 juli.

 

Zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal

Naast al deze nieuwe evenementen zijn er ook nog de klassiekers zoals de zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal.  De zomernocturnes op zaterdag 23, 30 juli en 6, 13 en 20 augustus staan garant voor extra lang plezier tot 22 uur.

Don Eduardo de los Muertos komt dit jaar een weekend vroeger naar het park en start met zijn Halloween Fiësta Mortal vanaf 15 oktober.

 

Praktisch

Bellewaerde is open vanaf 26 maart 2016.  Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be