Hoogste punt Cobra’s Curse bereikt in Bush Gardens Tampa Bay

De skyline van Bush Gardens Tampa Bay is voorgoed veranderd nu de slang van Cobra’s Curse geïnstalleerd werd. De slang is 25 meter hoog, ook de verticale lifthill werd voltooid.

 

Deze spinning coaster, gebouwd door Mack Rides, zal uniek zijn in de wereld wanneer hij in de zomer opent. De eyecatcher wordt de gigantische cobra, die vlakbij de lifthill gebouwd werd. Wanneer je de first drop maakt, zal je op enkele centimeters van de giftanden komen waardoor je het gevoel krijgt verorberd te worden.

De 22 meter hoge lifthill brengt de karretjes horizontaal naar boven, waar je oog in oog komt te staan met de gigantische slang. Het ritje zal drie en een halve minuut duren en bevat een tweede kleinere lift, waarna je vrij gaat spinnen. De baan wordt 641 meter lang en er wordt een snelheid bereikt van 65 km/u.

In de wachtrij zullen de bezoekers doorheen een slangenverblijf wandelen van 120 m2. In dit verblijf zullen Pythons, mamba’s en andere slangen te ontdekken zijn. De verblijven van de slangen zullen zo natuurgetrouw mogelijk gebouwd worden, zodat de slangen in de beste omstandigheden leven.

 

 

Persbericht: Bush Gardens