Feestelijke parkopening ter ere van het 80-jarig jubileum van Avonturenpark Hellendoorn

In aanwezigheid van de commissaris van de Koning van Overijssel, de burgemeester van Hellendoorn en alle 80-jarige inwoners van gemeente Hellendoorn op Zaterdag 26 maart om 13.30 uur

 

Dit jaar bestaat Avonturenpark Hellendoorn 80 jaar en dat mag gevierd worden! Op 26 maart a.s. opent het park haar deuren voor een select gezelschap. Alle 80-jarige inwoners van de gemeente Hellendoorn, personeelsleden en abonneehouders zijn uitgenodigd om als eerste te vieren dat het park voor het 80ste seizoen haar deuren opent.

De commissaris van de Koning van Overijssel, mevrouw Bijleveld-Schouten, opent samen met burgemeester Raven en mevrouw Van den Bosch, directeur van Avonturenpark Hellendoorn het park op feestelijke wijze.

Parkmascotte Baba Boemba, zijn vrouw Bella en Nickelodeon’s SpongeBob verwelkomen alle gasten die via de rode loper het park betreden. Een dag later, 27 maart, opent het park haar deuren voor het grote publiek.

Hellendoorn viert dit jaar haar 80ste verjaardag. Wat begon als een theehuis is uitgegroeid tot een familiepretpark met 30 attracties, een theatershow, een slidepark en diverse evenementen. Avonturenpark Hellendoorn kijkt samen met de 80-jarige inwoners van Hellendoorn terug op deze periode. Tijdens het jubileumjaar zijn in het park interessante weetjes, feiten en prachtige oude foto’s te vinden van de rijke historie.