Enkele nieuwe concept arts voor Star Wars Land in de Disneyparken

Tijdens een verjaardagspecial over de 60ste verjaardag van Disney werden enkele nieuwe concepttekeningen onthuld voor het Star Wars Land. Star Wars Land wordt een volledig nieuw themagebied voor de Amerikaanse Disney parken.

 

 

Harrison Ford die Han Solo speelde in de films, mocht enkele dingen onthullen over het Star Wars gebied dat gebouwd zal worden in Disneyland en Disney’s Hollywood Studios. In een nooit eerder vertoonde compilatie toonde hij concepttekeningen waarop te zien is wat de bezoekers kunnen verwachten bij hun bezoek aan het nieuwe gebied.

 

Verder werd ook een concept filmpje getoond, waarin twee attracties zijn te zien die een onderdeel van het Star Wars Land zullen worden. Gasten zullen aan boord kunnen stappen van de Millennium Falcon en zelfs het snelste ruimteschip kunnen besturen. Ook zal men de strijd kunnen aangaan met  de First Order, een strijd die gestreden wordt tussen de Stormtroopers en de Resistance fighters.

 

Bron en foto’s: Attractionsmagazine