Engels pretpark Fantasy Island verkocht aan internationale groep

Het Engelse pretpark Fantasy Island kwam twee jaar geleden in slechte papieren te zitten. Een curator werd aangesteld en onlangs kwam het pretpark te koop te staan. Ondertussen werd een koper gevonden, de internationale groep, Mellors Group, bevestigde de koop van het park.

 

De overname is een zege voor het pretpark dat al sinds 2014 onder een curator stond. De internationale Mellors Group nam het park over. De groep bezit al een pretpark in Dubai, dit park draagt toevalligerwijs dezelfde naam. De groep organiseert ook jaarlijks Winter Wonderland in London en Nottingham Winter Wonderland. Verder bezit de groep Queen Elizabeth Olympic Park Beach, The Nottingham Beach en heel wat reuzenraden in Engeland.

James Mellors vertelt bijzonder opgewonden te zijn het park gekocht te hebben. Hij heeft nu al bijzondere plannen voor de nabije toekomst van Fantasy Island. Welke deze zijn zullen spoedig bekend gemaakt worden.

 

Bron en foto: Fantasy Island