Djurs Sommerland gaat grote nieuwe attractie openen in 2017

Djurs Sommerland wil in 2017 een nieuwe grote attractie openen. Hiervoor heeft het plannen ingediend bij de gemeente, de werkzaamheden zullen binnenkort van start gaan.

Het gezellige Deense pretpark Djurs Sommerland heeft een milieuvergunning ingediend bij de gemeente voor twee nieuwe attracties. De milieuvergunningen werden niet alleen aangevraagd maar ondertussen ook al goedgekeurd. De eerste nieuwe attractie is een Polyp en zal de naam “Søulken” krijgen. Søulken moet dit jaar al open. De tweede nieuwe attractie wordt veel groter en is gepland voor 2017.

Deze nieuwe attractie zou komen te liggen ten noordwesten van de wildwaterbaan “Colorado River”. Daar is een oppervlakte van 5000m² meter beschikbaar en de attractie zou 25 tot 28 meter hoog worden. Geruchten doen de ronde dat het zou gaan om een Wing Coaster van de Zwitserse achtbaanbouwer Bolliger & Mabillard.

Of deze geruchten kloppen, zullen we snel merken. Volgens de gemeente Kommune Syddjurs waar het park gelegen is, moeten de bouwwerkzaamheden al van start gaan in april. De attractie zelf moet openen tegen mei 2017.

 

Bron: parkerlebnis