Clouseau onthult ster op ‘Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne

Er werd opnieuw een ster onthuld op de ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne. Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Koen en Kris Wauters van Clouseau! Dit deden ze voorafgaand aan een spetterend optreden in het Plopsa Theater.

 

De ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne werd uitgebreid met een ster ter ere van Clouseau. Er werden reeds eerder sterren uitgereikt aan onder andere Will Tura, Wendy Van Wanten, Samson & Gert, Jan Smit, Niels Destadsbader, Willy Sommers en de meiden van K3. Hiermee krijgen de broers Koen en Kris een mooie ereplaats naast de andere artiesten op de boulevard nabij het Plopsa Theater. “Wij vinden het leuk dat nu ook onze naam hier tussen een aantal zeer mooie artiesten staat”, zegt Kris Wauters. “Een fijne start van onze avond in het Plopsa Theater!”, vult Koen Wauters nog aan.

Daaropvolgend gaven de broers, in gezelschap van hun vaste band én een vierkoppige blazerssectie, het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow in het Plopsa Theater.

In 2016 is het Plopsa Theater de locatie voor nog meer amusement en plezier. Zo verwachten we Jacques Vermeire op 1 april met zijn zaalshow ‘Veel Vijven en Zessen’. Op 6 april gaan de opnames door van Ment TV voor de Vlaamse Top 10. Ook geeft Natalia op 2 juli het beste van zichzelf met haar ‘In My Blood Summer Tour’. Dit najaar staan nog het Kustschlagerfestival, de Ment TV Vlaamse Top 10 en de Samson & Gert Kerstshow op het programma.