Ticketverkoop Shanghai Disney Resort start einde maart

Het momenteel in opbouw zijnde Disneypark, gelegen in Shanghai opent de deuren op 16 juni 2016. Wie er snel wil bij zijn kan vanaf 28 maart 2016 al zijn tickets bestellen.

 

De ticketverkoop zal starten op maandag 16 maart, ook de prijzen zijn ondertussen bekend gemaakt. In de rustige periodes zal een ticket ongeveer €46 kosten, op piekdagen zal de prijs €62 euro zijn. De openingsperiode van twee weken wordt beschouwd als een piekperiode, tickets zullen ook in deze periode €62 bedragen. Kinderen, bejaarden en mindervaliden krijgen een korting van 25%, baby’s mogen gratis naar binnen.

Dit betekend dat dit het goedkoopste Disney park ter wereld wordt. Een ticketje Tokyo Disneyland kost bijvoorbeeld €45 En voor Hong Kong betaal je €67. De parken in Parijs en Amerika, zijn zelfs nog heel wat duurder. Een tweedagen ticket zal 5% korting bieden.

Het park raad iedereen aan de tickets enkel via de officiële kanalen aan te schaffen, zoals via de site www.shanghaidisneyresort.com of via het callcenter. Per persoon mogen maximum vijf tickets aangekocht worden en deze tickets staan op datum.

Naast het park zullen twee hotels openen, het Shanghai Disneyland Hotel en het Toy Story Hotel. De prijzen voor de hotels zullen later meegedeeld worden.

 

Bron en foto: Shanghai Disney Resort