SeaWorld onthult Mako treintje

In SeaWorld Orlando werd vandaag een speciaal pakje afgeleverd, helemaal vanuit Zwitserland kwam het treintje van Mako. Het treintje kreeg de vorm en look van een echte mako haai. De bouw van de achtbaan verloopt voorspoedig.

 

In een filmpje toont het park de onthulling van het treintje. Dit treintje zal plaats bieden aan 28 personen. De berijders zitten met 4 naast elkaar en het treintje bestaat uit 7 karretjes. Op de baan zullen drie zulke treintjes komen.

 

De treintjes kregen de look van een Mako haai. Deze haaien hebben torpedo-achtige lichamen en ze zijn de snelste van alle haaiensoorten. Mako haaien zijn agressieve eters en wanneer ze zich bedreigd voelen, zullen ze iemand zonder twijfel aanvallen.

De nieuwe achtbaan zal, net als de haaisoort, de snelste worden in zijn soort in Orlando. Met een snelheid van 118 km/u en een hoogte van 61 meter wordt dit ook de hoogste achtbaan van Orlando. Maar daar stopt het niet bij, deze baan wordt meteen ook de langste achtbaan van Orlando, ze krijgt een lengte van bijna 1500 meter.

 

Bron en foto: SeaWorld