Nieuwe attractie voor Pretpark De Valkenier

De Valkenier is een pretpark, gelegen in het Nederlandse dorpje Valkenburg. Het park spitst zich vooral toe op gezinnen met kinderen, waar ze een heleboel leuke attracties voor aanbieden. Nadat het park vorig jaar al twee nieuwe attracties opende, komt daar dit jaar opnieuw eentje bij.

 

De nieuwe attractie zal een verkeerspark worden, maar dan wel eentje op het water. Bij deze attractie zal men met trapbootjes, in de vorm van auto’s over het water kunnen rijden. Tijdens je ritje moet je wel op de verkeersregels letten.

Het park zal dit jaar opnieuw een zomershow aanbieden tijdens de zomermaanden, op 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus kan je in het park genieten van een spectaculaire Fly Board show, die plaats vindt op de vijver.

 

Bron en foto: De Valkenier