Nieuwe 4D-film voor Movie Park Germany

Vandaag kondigde Movie Park via het facebookkanaal aan dat er een nieuwe film zal draaien in het Roxy theater vanaf dit seizoen, deze zal de oude Ice Age film vervangen. De nieuwe film krijgt de naam Ice Age: No time for nuts.

 

Enkele jaren geleden ruilde het park de 4D-film met de populaire personages uit Shrek in voor een Ice Age film. Het park kondigde vandaag aan dat men vanaf dit seizoen opnieuw een nieuwe film zal tonen met dezelfde figuurtjes, Manny, Diego, Sid zullen weer op avontuur trekken in Ice Age: No Time For Nuts.

In deze film zal de gekke eekhoorn Scrat de hoofdrol krijgen. Een teletijdmachine zal proberen de noot naar een ander tijdsperk te transformeren, maar het leuke groepje vrienden doet er alles aan om dit te verhinderen.

 

 

Simex Iwerks zorgde voor heel wat effecten bij deze film, die gecreëerd werd in 2006, toen Ice Age uitkwam. De film zal ongeveer 13 minuten duren.

 

Bron en foto: Movie Park Germany