3 nieuwe attracties voor Eifelpark

Eifelpark gelegen in Gondorf, Duitsland, zal in 2016 maar liefst 3 nieuwe kinderattracties openen. Maar dat is niet alles, ook de roofvogelshow zal uitgebreid worden. Door alle investeringen van dit jaar en vorig jaar zal de entreeprijs wel opslaan dit jaar.

De nieuwe attracties maken deel uit van een nieuw themagebied. Dit themagebied zal volledig in het teken staan van de bouw. In dit nieuwe gebied zal er een 200 m2 grote oppervlakte zijn waarop de kinderen kunnen rondrijden met mini-vrachtwagens en tractors. Ook een avontuurlijke speeltuin en enkele interactieve graafmachines maken deel uit van dit themagebied.

Ook een vernieuwde roofvogelshow wordt aan het aanbod toegevoegd. Valkenier Andreas Bauer zal de bezoekers verschillende adelaars, valken en buizerds laten zien. De show zal 2 keer per dag te zien zijn. In de zomer komt er een extra show bij. Dan gaat het park een samenwerking aan met Circus Lollipop. In dit hands-on circus zullen kinderen zelf kunnen leren jongleren, of borden laten ronddraaien op een stokje.

Jammer genoeg zal de prijs ook stijgen. Zowel kinderen als volwassenen zullen € 3 meer moeten betalen. Kinderen betalen dus € 12,50 en ouders € 18,50. Jaarkaarten worden € 10 duurder.

 

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Eifelpark.