Walibi Belgium zoekt 600 talentvolle medewerkers!

Walibi Belgium doet een oproep tot kandidaten om 600 openstaande vacatures (seizoensarbeiders en studenten) ingevuld te krijgen voor het seizoen 2016. De openstaande vacatures zijn verdeeld over 35 verschillende functies. Geïnteresseerden kunnen online solliciteren vóór 29 januari 2016. Het pretpark dat de opening van de wereldpremière “Pulsar” aan het voorbereiden is, heropent de deuren op zaterdag 26 maart 2016.

600 contracten en 35 verschillende beroepen.

Meer dan 35 verschillende jobs worden aangeboden : gaande van attractiemedewerker, badmeester en horecamedewerker tot functies in het onthaal, het onderhoud, als animator of verkoper. Ook al is er voor ieder wat wils, hebben alle Walibi-medewerkers vriendelijkheid, stressbestendigheid en een actieve kennis van de landstalen gemeen.

 

Op zoek naar enthousiaste teamleden, niet naar een CV.

Voor Walibi is houding en motivatie belangrijker dan de inhoud van een CV. Daarom hanteert het pretpark een minder conventionele manier van rekruteren. Gedaan met de klassieke gesprekken en even onoriginele vragen over sterktes en zwaktes. Kandidaten worden uitgenodigd voor een halve dag workshops, waar men aan de hand van een aantal ludieke ateliers de talenten van alle kandidaten wil achterhalen. Het ultieme doel van deze aanpak is om de juiste persoon, binnen het juiste team, in de juiste functie te plaatsen.

 

Solliciteer online via de website www.walibi.com

Geïnteresseerde kandidaten kunnen via de website www.walibi.be (rubriek jobs) solliciteren tot en met 29 januari. Geselecteerden worden per e-mail uitgenodigd op een rekruteringssessie. De eerste sessie vindt plaats op maandag 25 januari 2016