Nieuwe horecapunten in Europa-Park

Europa-Park voegt voor dit seizoen twee nieuwe horecapunten toe aan het Nederlands themagebied. Dit gebied wordt getypeerd door typische Nederlandse dingen zoals een windmolen. De grootste attracties in dit gebied zijn Piraten In Batavia, een dark ride waarbij u een gevecht mee maakt tussen zeerovers en vreedzame kolonisten en de koffiekopjes.

 

In het nieuwe Windmolencafe zal u kunnen genieten van heerlijke poffertjes, een typisch Nederlandse lekkernij.

In het Friethuys zijn het dan weer lekkere frietgerechten die u zal voorgeschoteld krijgen.

Ook in Abenteuerland zal u nieuwe lekkernijen ontdekken, vanaf mei kan u daar terecht in Spices. Dit komt in het gebouw waar je Colonial Food Station en de Crocodile bar vond. Men zal hier op een culinaire wereldreis kunnen gaan.

 

Nog meer nieuwigheden vinden we terug op het nieuwe parkplan.

 

Bron en foto: Europa-Park