IMAscore produceert muziek voor Timber in Walibi Rhône-Alpes

Nadat men onlangs bekend maakte hoe de werkelijke lay out van de nieuwe- houten achtbaan in Walibi Rhône-Alpes zou verlopen en ook welke naam ze kreeg, komt IMAscore nu met het nieuws dat zij de muziek mogen componeren. Dit is de eerste keer dat CDA samenwerkt met IMAscore.

De houten achtbaan krijgt als thema een houtzagerij. De zone rond de achtbaan wordt Explorer Adventure gedoopt. In deze zone werd ook de wilde muis achtbaan Scratchy opgenomen. Deze opende in 2002 en werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf Zamperla.

Verder zal in deze zone een Zamperla Barnyard geplaatst worden, dit soort attractie wordt getypeerd door een boerderij die rondjes draait. Verder zullen de horecapuntjes vernieuwd worden om zo beter in de zone te passen.

IMAscore, een Duits bedrijf dat in heel wat pretparken de muziek voorzag voor attracties en themazones kennen we waarschijnlijk het best van de Magische Vallei in Toverland, waar men voor de ganse zone en voor elke attractie een leuk deuntje bedacht.

Voor de volledige zone rond ‘Timber’ doet men de grootste investering uit de geschiedenis van het park.