B-Brave optreden in Attractiepark Toverland

Op de eerste dag van de kerstvakantie, zaterdag 19 december, komt de populaire Nederlandse boyband B-Brave voor een speciaal optreden naar Attractiepark Toverland. De show van B-Brave is het startschot voor de twee weken durende Magische Winterweken.

 

Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel zullen op 19 december om 16:00 uur een spectaculaire show weggeven in het attractiepark. Sinds deze winter heeft het park twee overdekte themagebieden en enkele grote buitenattracties de hele winter geopend. Hierdoor kan een bredere doelgroep aangesproken worden en met B-Brave hoopt Toverland deze doelgroep te bereiken. Voor het optreden zijn speciale tickets verkrijgbaar via de website van Toverland.

 

Magische Winterweken

In de kerstvakantie, van 19 december tot en met 3 januari, kunnen gasten genieten van een warme winterse sfeer in Toverland. Het hele park is twee weken lang sfeervol verlicht met duizenden lampjes. Ook zijn er extra attracties geopend, zoals het schommelschip Scorpios en de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy. Dagelijks staat er veel live-entertainment op het programma, waaronder de spectaculaire illusionistenshow van Minutes of Magic en de Tiroler DJ die gasten van de nodige ‘Stimmung’ zal voorzien in de Biergarten. Het complete programma is te vinden op www.toverland.nl/winterweken.