Walibi Holland nieuwe achtbaan: Eerste onride beelden

Het was vandaag een belangrijke dag voor de fans van de nieuwe achtbaan van Walibi Holland Walibi Holland maakte de naam van de nieuwe achtbaan bekend en niet veel later verschenen de eerste onride beelden van de Crazy Leipe Ride op het internet.

 

Lost Gravity

Lost Gravity wordt de naam van de nieuwe achtbaan. Dit werd bekend gemaakt tijdens een challenge op Snapchat waarbij bezoekers tickets konden winnen voor de exclusieve opening van de Crazy Leipe Ride. Op het einde van de video wordt plastiek van een rond bord getrokken, waarop te lezen valt: ‘Lost Gravity’. Opvallend is dat de naam van de achtbaan op een bord is geschreven dat hoogstwaarschijnlijk zal ronddraaien. Dit doet bij de fans nog maar eens het vermoeden groeien dat de achtbaan hoogstwaarschijnlijk voorzien zal worden van treintjes met draaiende karretjes en een aantal mogelijke inversies in de achtbaan zullen zitten. Ook Lost Gravity (Verloren zwaartekracht) doet in deze richting denken. Eerder werden al tientallen Snapchats getoond met draaiende voorwerpen op. Een opvallend element is ook de tophat die een beetje doet denken aan die van Dwervelwind in Toverland, ook een spinning coaster van Mack Rides.

 

Eerste onride beelden

Tobi, een Duitse pretpark fan die gekend is om zijn accurate NoLimits creaties van achtbanen die nog in opbouw zijn, heeft een onride video gemaakt van Lost Gravity. Hierin kunnen we zien hoe de achtbaanrit begint met een lifthill, vervolgens komt er een zeer steile, sensationele drop naar beneden waarbij je een twist maakt, gevolgd door een bunny-hop en een speciaal tophat element. De video is gemaakt aan de hand van de al geplaatste supports en trackdelen.

 

Alles over de nieuwe achtbaan en de nieuwste bouwupdates, kan je hier bekijken.

 

Bron: Walibi Holland, Foto: Walibi Holland, Video: Tobi