Thorpe Park houdt Loggers Leap gesloten in 2016 voor groots onderhoud

Thorpe Park kondigde via het Twitteraccount aan dat Loggers Leap het komende seizoen niet zal openen. De reden hiervoor is een grootse onderhoudsbeurt. Wat deze onderhoudsbeurt allemaal zal inhouden is momenteel nog niet geweten.

Loggers Leap is de boomstamattractie van het park, hij werd geopend in 1989. Deze attractie werd gebouwd door de Duitse bouwer Mack Rides. Tijdens een 5.30 minuten durend ritje vaar je door een parcours van ongeveer 521 meter en maak je een splash van een hoogte van 16 meter.

Behalve de boomstamattractie heeft het park nog voldoende andere waterattracties waarin de mensen afkoeling kunnen zoeken op warme dagen, met als natste Tidal Wave, een Shoot the Chute, of big splash gebouwd door Hopkins Rides.

Foto’s: Total Thorpe Park