Slagharen investeert stevig in de verblijfsaccomodaties

Attractiepark Slagharen wil komende winter drie miljoen euro besteden aan het vervangen en vernieuwen van 199 verblijfsaccommodaties op het park. De accommodaties worden gerestyled in een wild west-thema.

Slagharen beschikt naast het attractie- en waterpark over 623 accommodaties en 229 campingplaatsen. Goed voor bijna vierduizend gasten per nacht. In de afgelopen jaren heeft het park al miljoenen geïnvesteerd in de kwaliteit van het vakantiepark. Een van de investeringen was Aqua Mexicana. Het waterpark met tien glijbanen voorziet in de toenemende behoefte aan slecht weer voorzieningen. Ook enkele attracties kregen een grondige renovatie en schilderbeurt.

Komende winter worden 115 Arizona huisjes volledig gerenoveerd en 84 Wigwam tenten vervangen door luxe Wigwams met een eigen keuken en toiletvoorziening. Alle units bieden ruimte aan twee volwassenen en vier kinderen.  Op 18 maart, als het park weer open gaat, worden de nieuwe accommodaties in gebruik genomen.