SEA LIFE Blankenberge trakteert!

SEA LIFE Blankenberge opende haar deuren in 1995 en trakteert deze maand iedereen uit Blankenberge die in datzelfde jaartal geboren is met een gratis jaarpas. Ben je niet woonachtig in Blankenberge of niet geboren in 1995? Niet getreurd. Online kun je de jaarpas tijdelijk aan sterk verminderd tarief aankopen. (Via www.visitsealife.com/blankenberge/ticketprijzen/jaarpas/) Voor slechts €20 kun je 364 dagen lang de magische onderwaterwereld van SEA LIFE bewonderen.  

 Gratis jaarpas

 SEA LIFE Blankenberge is het hele jaar door geopend, maar enkel op vrijdag 20 november kunnen de gratis jaarpassen (op vertoon van identiteitskaart) opgehaald worden door de gelukkigen.

 Alle leeftijden

Het park is een leuk uitstapje voor alle leeftijden. “We zien hier kinderen hun eerste stapjes zetten onder het goedkeurend oog van bezoekende senioren, maar SEA LIFE is ook al de plek geweest voor een eerste date en eerste kus.”, vertelt Roland Maes (Business Development Manager bij SEA LIFE Blankenberge) die er 20 jaar werkt.